«Λεβεντιά η μάνα» έγραψαν στο βίντεο του Πέτρου Ιακωβίδη με την αφιέρωση στην κούκλα μαμά του (pics)

February 21, 2024


Η σχέση του Πέτρου Ιακωβίδη με τη μαμά του είναι πολύ δυνατή και βλέποντάς την στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά δεν θα μπορούσε να μην της αφιερώσει ένα τραγούδι.Ο Πέτρος Ιακωβίδης αγαπάει πολύ τη μαμά του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του για εκείνη. Η οικογένειά του είναι το πρότυπό του, γι’ αυτό και όπως έχει δηλώσει θα ήθελε όταν κάνει τη δική του οικογένεια να…


Η σχέση του Πέτρου Ιακωβίδη με τη μαμά του είναι πολύ δυνατή και βλέποντάς την στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά δεν θα μπορούσε να μην της αφιερώσει ένα τραγούδι.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αγαπάει πολύ τη μαμά του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του για εκείνη. Η οικογένειά του είναι το πρότυπό του, γι’ αυτό και όπως έχει δηλώσει θα ήθελε όταν κάνει τη δική του οικογένεια να μοιάσει στον μπαμπά του.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.