Παύλος Χαϊκάλης: Οι προτάσεις για δουλειά που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης και η δίκη που εκκρεμεί

February 20, 2024


Όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης για τον Πέτρο ΦιλιππίδηΟ Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα επιστρέψει στην υποκριτική, πριν τουλάχιστον ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην τηλεόραση του Open και είπε, ότι γνωρίζει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτάσεις για δουλειά. «Δεν έχω εικόνα αν εργάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης στον ιδιωτικό τομέα. Γνωρίζω ότι έχει προτάσεις…


Όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα επιστρέψει στην υποκριτική, πριν τουλάχιστον ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην τηλεόραση του Open και είπε, ότι γνωρίζει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτάσεις για δουλειά. «Δεν έχω εικόνα αν εργάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης στον ιδιωτικό τομέα. Γνωρίζω ότι έχει προτάσεις αλλά δεν το συζητάει ακόμη γιατί περιμένει το εφετείο. Δεν έχω άλλη εικόνα» δήλωσε ο ηθοποιός για τον άλλοτε συνάδελφό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.