Στήθoς πέτρα, κοιλιακοί “φέτες” μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.: Έτσι έχασε 20 κιλά μέσα σε 3 μήνες η Μαρία Καρλάκη

February 20, 2024


H Μαρία Καρλάκη μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt.H τραγουδίστρια έχασε μέσα σε ένα μήνα, είκοσι κιλά μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.Συγκεκριμένα ανέφερε η τραγουδίστρια: «Παιδιά έχασα 20 κιλά μέσα σε έναν μήνα. Ξεχνούσα να φάω! Έτρωγα ένα πράσινο μήλο την ημέρα».Όσον αφορά την μητρότητα, είπε: «Έπρεπε να έκανα…


H Μαρία Καρλάκη μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt.

H τραγουδίστρια έχασε μέσα σε ένα μήνα, είκοσι κιλά μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Συγκεκριμένα ανέφερε η τραγουδίστρια: «Παιδιά έχασα 20 κιλά μέσα σε έναν μήνα. Ξεχνούσα να φάω! Έτρωγα ένα πράσινο μήλο την ημέρα».

Όσον αφορά την μητρότητα, είπε: «Έπρεπε να έκανα μικρότερη παιδί, γιατί αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μας».

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 11 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.