Τζο Μανγκανιέλο: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος μετά το διαζύγιό του από τη Σοφία Βεργκάρα

February 20, 2024


Η ανάρτηση στα social media με τη νέα σύντροφο του Τζο ΜανγκανιέλοΤην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο έκανε ο Τζο Μανγκανιέλο, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τη Σοφία Βεργκάρα.Η νέα σύντροφος του 46χρονου ηθοποιού είναι η Κέιτλιν Ο΄ Κόνορ. Την Κυριακή 18/2, ο ίδιος μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με τους 2,8 εκατομμύρια ακολούθους του και μια από αυτές ήταν μια se…


Η ανάρτηση στα social media με τη νέα σύντροφο του Τζο Μανγκανιέλο

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο έκανε ο Τζο Μανγκανιέλο, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τη Σοφία Βεργκάρα.

Η νέα σύντροφος του 46χρονου ηθοποιού είναι η Κέιτλιν Ο΄ Κόνορ. Την Κυριακή 18/2, ο ίδιος μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με τους 2,8 εκατομμύρια ακολούθους του και μια από αυτές ήταν μια selfie του ζευγαριού.

Στη λεζάντα, ο ηθοποιός σημείωσε ότι είχε μια πολυάσχολη εβδομάδα για την προώθηση του επερχόμενου τηλεπαιχνιδιού «Deal or No Deal Island», για να φτιάξει τα τατουάζ του και για να γυρίσει ένα μουσικό βίντεο με έναν φίλο του.

Στα τρία τελευταία στιγμιότυπα, φαίνεται πώς το ζευγάρι επέλεξε για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς πόζαρε για μια selfie σε μια συναυλία των Tool στο Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη. Οι άλλες δύο φωτογραφίες τους δείχνουν να ποζάρουν δίπλα σε ένα βάζο με κόκκινα τριαντάφυλλα και ένα κουτί σοκολατάκια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.