Ζωζώ Σαπουντζάκη: Βίντεο από τις πρόβες λίγο πριν λιποθυμήσει

February 20, 2024


Στο νοσοκομείο παραμένει για έβδομη μέρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη.Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μέσα στο επόμενο 48ωρο.Η ηθοποιός εισήχθη με χαμηλή πίεση στο «Ερρίκος Ντυνάν» και έμεινε για μερικές ώρες στη ΜΕΘ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη, με τους γιατρούς να της κάνουν σήμερα (19/02) επαναληπτικές εξετάσεις ώστε να διαπιστώσουν ότι όλα βαίνουν καλώς και ν…


Στο νοσοκομείο παραμένει για έβδομη μέρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Η ηθοποιός εισήχθη με χαμηλή πίεση στο «Ερρίκος Ντυνάν» και έμεινε για μερικές ώρες στη ΜΕΘ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη, με τους γιατρούς να της κάνουν σήμερα (19/02) επαναληπτικές εξετάσεις ώστε να διαπιστώσουν ότι όλα βαίνουν καλώς και να της δώσουν το εξιτήριο αύριο ή μεθαύριο. Στο πλευρό της βρίσκεται συνέχεια ο επί 25 χρόνια σύντροφός της, Πύρρος.

Μάλιστα, η εκπομπή έδειξε αποκλειστικά πλάνα από τις πρόβες που έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» λίγο πριν λιποθυμήσει και μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.