Μέγκι Ντρίο: Το υπέρογκο πόσο που της πρότειναν για το Survivor 5 και αρνήθηκε

February 20, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/2 η Μέγκι Ντρίο. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην συμπαίκτρια της, Κάτια Ταραμπάνκο, με αφορμή το γεγονός πως …


Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/2 η Μέγκι Ντρίο. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην συμπαίκτρια της, Κάτια Ταραμπάνκο, με αφορμή το γεγονός πως μπήκε ξανά στο Survivor, με την ίδια να έχει βρεθεί ξανά στο στόχαστρο με τις κατηγορίες εις βάρος της περί κλοπής τροφίμων.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για την Κάτια Ταραμπάνκο και το Survivor

«Για την Κάτια Ταραμπάνκο έχει γίνει το ριάλιτι, το new trend. Βλέπουμε μια κοπέλα που δεν έχει ταυτότητα και για εμένα άδικα κέρδισε το GNTM.

Όσα και να ήταν τα χρήματα που έδωσαν φέτος στην Κάτια για να μπει στο Survivor, το θεωρώ τεράστιο λάθος της. Δύο χρόνια σερί μου κάνουν προτάσεις για το Survivor. Μου πρότειναν 4.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπω. Και από τη Φάρμα είχα πρόταση, αλλά δεν δέχτηκα», αποκάλυψε το μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.