Ευγενία Σαμαρά: «Ο Αστέρης δεν θα μιλήσει και η Στέλλα θα..» – Η αποκάλυψή της για την σειρά Σασμός

February 20, 2022


Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2) η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά και στην…


Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2) η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά και στην σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος, τον Σασμό.

Οι αποκαλύψεις της Ευγενίας Σαμαρά για τον Σασμό

«Το χαστούκι στην “Αργυρώ” δεν είναι αληθινό. Μου έλεγε η Χριστίνα χτύπα με. Με πήρε η μαμά μου και μου λέει τι τη χτύπησες την κοπέλα. Ο Αστέρης δεν θα μιλήσει και η Στέλλα θα βρει έναν τρόπο να ανακαλύψει τη Σεμίνα και να βοηθήσει στην αλήθεια. Είναι στόχος της ζωής της αυτής της κοπέλας. Στα προσωπικά της θα γίνει μια επανασύνδεση με τον γιατρό, αλλά δεν ξέρουμε αν θα πάει καλά αυτό..»

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη: «Κάναμε παρέα κοντά ένα χρόνο. Εγώ δεν θεωρώ ότι είμαι του μπαμ και κάτω, είμαι εγκεφαλική. Χρειάζομαι τον χρόνο μου και να αισθανθρώ εμπιστοσύνη. Στην καθημερινότητα δεν έχουμε καμία σχέση. Έχω βρει 100% το στήριγμά μου. Δεν νομίζω ότι με στηρίζει άλλος περισσότερο από τον Γιάννη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.