Καμία σχέση με θέατρο: Μαθεύτηκε η νέα δουλειά του Πέτρου Φιλιππίδη, στο μεροκάματο για να επιβιώσει ο ηθοποιός

February 19, 2024


Στο εδώλιο θα καθίσει ξανά στις 3 Ιουνίου ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις δύο απόπειρες βιασμού, με τις οποίες κατηγορείται.Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε σχετικά με την υπόθεση, το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Είναι εκτός του φυσικού το…


Στο εδώλιο θα καθίσει ξανά στις 3 Ιουνίου ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις δύο απόπειρες βιασμού, με τις οποίες κατηγορείται.

Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε σχετικά με την υπόθεση, το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Είναι εκτός του φυσικού του χώρου. Με τη σύζυγό του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην, πρέπει να επιβιώσει. Έφυγε από το σπίτι του, πήγε σε μία περιοχή όπου μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο. Είναι δύσκολη η ζωή του αυτή, αλλά όπως λέει ο ίδιος: “Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα”».

Όταν ρωτήθηκε για την ψυχολογία του πελάτη του, ο δικηγόρος απάντησε: «Δεν είναι στα καλύτερά του. Ακόμη υπάρχουν δύο απόπειρες βιασμού που θέλει να αποτινάξει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.