Διάσημες που έγιναν μητέρες μετά τα 40

February 19, 2023


Αυτές οι διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν μια γυναίκα μπορεί να αποκτήσει ένα παιδί στα 40, τα 45 και τα 50 της. Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία για να αποκτήσει κανείς παιδί; Δεν υπάρχει ηλικία, υπάρχει απλά θέληση. Μια γυναίκα μπορεί να αποκτήσει παιδί όποτε νιώσει έτοιμη.Το ίδιο ισχύει και για τις παρακάτω διάσημες μαμάδες που αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδιά μετά τα 40.Είτε είναι μια έκπληξη μια εγ…


Αυτές οι διάσημες γυναίκες αποδεικνύουν μια γυναίκα μπορεί να αποκτήσει ένα παιδί στα 40, τα 45 και τα 50 της. 

Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία για να αποκτήσει κανείς παιδί; Δεν υπάρχει ηλικία, υπάρχει απλά θέληση. Μια γυναίκα μπορεί να αποκτήσει παιδί όποτε νιώσει έτοιμη.

Το ίδιο ισχύει και για τις παρακάτω διάσημες μαμάδες που αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδιά μετά τα 40.

Είτε είναι μια έκπληξη μια εγκυμοσύνη αργότερα στη ζωή, είτε είναι το αποτέλεσμα πολλών εξωσωματικών, όλες αυτές οι διάσημες μαμάδες ήταν στην ευχάριστη θέση να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους. Η Hilary Swank ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα γίνει μαμά διδύμων για πρώτη φορά στα 48 της. Η Madonna υιοθέτησε τα παιδιά της στα πενήντα της και γέννησε τον γιο της, Ρόκο στα 42 της.

Η Gwen Stefani απέκτησε δύο αγόρια στα τριάντα της και καλωσόρισε τον γιο της, Appolo όταν ήταν 44 ετών. Η Halle Berry είχε δύο παιδιά στα σαράντα της: μια κόρη στα 41 της και έναν γιο στα 47 της. Η Janet Jackson συγκλόνισε τον κόσμο όταν ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος στον γιο της Eissa στα 49 της. Η Naomi Campbell εξέπληξε επίσης τους πάντες με τον ερχομό της κόρης της στα 50α της χρόνια.

Έξω από τη λίστα δεν γίνεται να αφήσουμε τη Nicole Kidman που πάλευε για χρόνια να συλλάβει φυσικά. Αν και υιοθέτησε δύο παιδιά μαζί με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, χρόνια αργότερα, κατάφερε να αποκτήσει δύο κόρες. Την πρώτη όταν ήταν 41 και την δεύτερη, όταν ήταν 44 ετών.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.