To αισιόδοξο μήνυμα της Δανάης μέσα από ένα τραγούδι

February 18, 2024


Όλοι πέφτουμε σε αδιέξοδα, όλοι αισθανόμαστε αβοήθητοι, το θέμα είναι να μην τα παρατάμε, είπε η νεαρή παρουσιάστρια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Δανάη Μπάρκα, έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τα media με την ανατρεπτική αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή της. Η Δανάη, είπε αντίο στα καστανά κοντά μαλλιά της! Πλέον, έχει υιοθετήσει ένα νέο look με μακριά, ξανθά μαλλιά π…


Όλοι πέφτουμε σε αδιέξοδα, όλοι αισθανόμαστε αβοήθητοι, το θέμα είναι να μην τα παρατάμε, είπε η νεαρή παρουσιάστρια. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Δανάη Μπάρκα, έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τα media με την ανατρεπτική αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή της. Η Δανάη, είπε αντίο στα καστανά κοντά μαλλιά της! Πλέον, έχει υιοθετήσει ένα νέο look με μακριά, ξανθά μαλλιά που φτάνουν μέχρι τη μέση της. Στην ανάρτηση που έκανε με το νέο look της οι θαυμαστές της έσπευσαν να αφήσουν τα πιο όμορφα και τρυφερά σχόλια.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.