Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η κριτής του GNTM ποζάρει τόπλες και εντυπωσιάζει με την σιλουέτα της

February 18, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, ενώ πέρυσι μας «συστήθηκε» μέσα από το GNTM με τη συ…



Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, ενώ πέρυσι μας «συστήθηκε» μέσα από το GNTM με τη συμμετοχή της ως κριτής.


Η ίδια, αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της χώρας μας με πλούσιο βιογραφικό και σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της μόδας.

Στο Instagram είναι ιδιαίτερα ενεργή και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τα επαγγελματικά της και από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η κριτής του GNTM «τάραξε» το Instagram και τους θαυμαστές της, καθώς στη νέα της ανάρτηση τη βλέπουμε να ποζάρει τόπλες, εντυπωσιάζοντας με την σιλουέτα της.

Δείτε τη φωτογραφία της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Πρόκειται για μια ξανθιά και ψηλόλιγνη νεαρή κοπέλα, η οποία μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Λος Άντζελες και την Ελλάδα.

Eίναι 33 ετών, ενώ το 2012, στα 24 της κατάφερε να γοητεύσει τον Ζαν Πολ Γκοτιέ. Τα χαρακτηριστικά της ενέπνευσαν τον εκκεντρικό μόδιστρο, ο οποίος της ζήτησε να περπατήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion shows που διοργάνωσε τότε.


«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.