Ο Φώτης Σπύρος κατακεραυνώνει τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Έχει κάνει φρικτά πράγματα που δε λέγονται”

February 18, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Φώτης Σπύρος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα” για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη γν…



Ο Φώτης Σπύρος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα” για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.


Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «τον γνώριζα τον Δημήτρη Λιγνάδη όπως τον γνώριζε και πολύς κόσμος. Δεν τα περίμενα όλα αυτά, όπως δεν τα περίμενε και κανένας, προς Θεού. Δε νομίζω ότι ήξερε κανένας ότι αν έχουν γίνει αυτά, είναι αυτά».

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, ο Φώτης Σπύρος επεσήμανε «όταν λέγονται κάποια πράγματα στον αέρα, γιατί λέγονται τη στιγμή που λέγονται, αυτό θα χρησιμοποιηθεί σαν δήλωση. Εμένα δε με νοιάζει μόνο το τι λέγεται. Το πότε λέγεται είναι το σημαντικό. Αν προσeξεις τα πράγματα, έχουν έναν χρόνο. Αυτός ο χρόνος πολλές φορές είναι ύποπτος, με υποψιάζουν τα πράγματα».


Ο Φώτης Σπύρος κατακεραυνώνει τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, σημείωσε «υπήρχαν χαρακτηριστικά που τον έκαναν στον χώρο μας δυσάρεστο. Η αλαζονεία είναι γνωστή. Υπήρχε αλαζονεία, αυτό είναι αλήθεια. Περνάγανε όλοι άσχημα, άσχημα όμως, όλοι δίπλα του και κανένας δε μίλαγε. Πολλοί χαίρονται που για άλλο πράγμα τιμωρήθηκε, αλλά τιμωρείται επιτέλους. Υπάρχει Θεός, δικαίωση, δίκιο; Τη βρήκε από αλλού, από άλλο σκοτάδι. Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο. Είναι γνωστά πια, έχουν γίνει γνωστά, τα έχω ακούσει. Έχει κάνει φρικτά πράγματα που δε λέγονται. Έχουν γίνει καταγγελίες στο ΣΕΗ που δε λέγονται, πολύ σοβαρές που δε θα βγουν στη δημοσιότητα, πολύ σοβαρές».

Η φρικτή εμπειρία του Φώτη Σπύρου

Σχετικά με τις δικές του εμπειρίες, ο Φώτης Σπύρος εξομολογήθηκε «εμένα μου έχει συμβεί κάτι φρικτό. Ήμουν μικρός, πήρα ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα και με έβγαλε ο πρωταγωνιστής με ξύλο από τη σκηνή φωνάζοντας “διώξ’ τον δεν είναι δικός μας”, το δεχόμουν. Έτυχε να μην πάρω τη δουλειά επειδή είπα “όχι” σε σeξουαλική πρόταση. Απαγόρευσα να συμβαίνει αυτό, δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου να συμβαίνει αυτό, με σέβομαι».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.