Ευρυδίκη: «Δεν έχω επαφές με τον Δημήτρη Κοργiαλά, τους ανθρώπους που θέλουμε στη ζωή μας, τους κρατάμε»

February 18, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ευρυδίκη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day, όπου και μίλησε για τον Δημήτρη Κοργiαλά και απαντά, αν θα έπαιρνε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης τ…



Η Ευρυδίκη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day, όπου και μίλησε για τον Δημήτρη Κοργiαλά και απαντά, αν θα έπαιρνε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor.


Συγκεκριμένα ερωτηθείσα η Ευρυδίκη αν διατηρεί σχέσεις με τον Δημήτρη Κοργiαλά, η τραγουδίστρια ήταν σαφής: «Όχι. Όταν δεν υπάρχει κάτι κοινό να μοιραστείς, έτσι ώστε να υπάρχει λόγος να συνεχίζεις να έχεις επαφή με έναν άνθρωπο. Τους ανθρώπους που θέλουμε να κρατήσουμε στη ζωή μας τους κρατάμε».

Ευρυδίκη: Τι απαντά στο ενδεχόμενο συμμετοχής στο Survivor

«Το μόνο reality που βλέπω όταν είμαι σπίτι και έχω λίγο χρόνο είναι το Survivor», αποκάλυψε η τραγουδίστρια και όταν ρωτήθηκε αν θα έπαιρνε μέρος, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα πήγαινα, όχι βέβαια! Έγιναν κάποια τηλέφωνα μέσω φίλων. Πρώτα απ’ όλα δεν είμαι καθόλου αθλητικός τύπος. Δεν μπορώ να μείνω νηστική. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η πείνα θα έβγαζε τον χειρότερό μου εαυτό και θα τσακωνόμουν με όλους, θα με μισούσε όλη η Ελλάδα. Θα ήμουν το χειρότερο παλτό».


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.