Ελένη Πετρουλάκη – Δεν με θαυμάζουν πια οι κόρες μου, είμαστε στο στάδιο της αποκαθήλωσης

February 17, 2024


Από… «συμπληγάδες» περνά αυτήν την περίοδο η Ελένη Πετρουλάκη με τις κόρες της, οι οποίες, λόγω ηλικίας, εξεγείρονται! Η γνωσστή γuμνάστρια, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες», αποκάλυψε πως οι κόρες της βρίσκονται στην ηλικία που την κρίνουν, πλέον, πολύ αυστηρά. «Με τις κόρες μου τώρα δεν είμαστε στο στάδιο που με θαυμάζουν. Σε καμία περίπτωση. Είμαστε στο στάδιο που με κρίνουν και πολύ αυστ…


Από… «συμπληγάδες» περνά αυτήν την περίοδο η Ελένη Πετρουλάκη με τις κόρες της, οι οποίες, λόγω ηλικίας, εξεγείρονται! Η γνωσστή γuμνάστρια, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες», αποκάλυψε πως οι κόρες της βρίσκονται στην ηλικία που την κρίνουν, πλέον, πολύ αυστηρά. «Με τις κόρες μου τώρα δεν είμαστε στο στάδιο που με θαυμάζουν. Σε καμία περίπτωση. Είμαστε στο στάδιο που με κρίνουν και πολύ αυστηρά μάλιστα. Είμαστε σε αυτό το στάδιο της αποκαθήλωσης», είπε χαρακτηριστικά.

  • «Από χίλια δυο κύματα περνάω» είπε γελώντας. «Ως πεθερά δεν νομίζω ότι θα είμαι αυστηρή. Αν είναι καλός ο γαμπρός μου και φέρεται καλά στην κόρη μου, δεν θέλω κάτι άλλο» είπε ακόμη. Τέλος, η Ελένη Πετρουλάκη ανέφερε πως με τις κόρες της συζητούν για την προσωπική τους ζωή. «Ευτυχώς, τα κορίτσια μού μιλάνε για τα προσωπικά τους. Ο Ίλια, σαν μπαμπάς, πετάει το μπαλάκι στη μαμά. Επειδή είναι κορίτσια, η σχέση μαμάς και κόρης είναι διαφορετική, δεν θα κάτσουν να μιλήσουν στον μπαμπά τους για τα προσωπικά τους, σε καμία περίπτωση», είπε κλείνοντας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.