«Από τα 7 άρχισαν οι εγχειρήσεις, δεν…» – Η εξομολόγηση της Φωτεινής Ντεμίρη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

February 17, 2023


Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 16/2 η Φωτεινή Ντεμίρη και μίλησε για την τεράστια απήχηση που είχε το «Καφέ της Χαράς» την εποχή που παιζόταν.«Όταν έπαιζε δεν μπορούσα να μπω σε φούρνο, μου έλεγαν κατευθείαν “έλα πιάσε δουλειά!”, “από μας ήρθες να ψωνίσεις; Τα δικά σου ψωμιά;” Επειδή προβάλλεται ακόμα η πρώτη σεζόν δεν είναι εύκολο ν…


Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 16/2 η Φωτεινή Ντεμίρη και μίλησε για την τεράστια απήχηση που είχε το «Καφέ της Χαράς» την εποχή που παιζόταν.


«Όταν έπαιζε δεν μπορούσα να μπω σε φούρνο, μου έλεγαν κατευθείαν “έλα πιάσε δουλειά!”, “από μας ήρθες να ψωνίσεις; Τα δικά σου ψωμιά;” Επειδή προβάλλεται ακόμα η πρώτη σεζόν δεν είναι εύκολο να το ξεχάσει ο κόσμος. Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο ήταν μια παραμυθένια εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά –δείτε εδώ τον λόγο που αρνήθηκε να συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.