«Κακό σκυλί…» – Η νέα ανάρτηση του Χρήστου Δάντη μετά το ατύχημα που έπαθε στην σκηνή

February 17, 2023


Ένα ατύχημα στην Θεσσαλονίκη, κατά την προετοιμασία της νέας του εμφάνισης είχε ο Χρήστος Δάντης, όταν ο τραγουδιστής βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του -δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο. Φυσικά, η εμφάνισή του αμέσως αναβλήθηκε, με την σύντροφό του και πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου, να ήταν εκείνη που γνωστοποίησε τα εν λόγω γεγονότα. «Εκ μέρους του συ…


Ένα ατύχημα στην Θεσσαλονίκη, κατά την προετοιμασία της νέας του εμφάνισης είχε ο Χρήστος Δάντης, όταν ο τραγουδιστής βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του -δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο.


Φυσικά, η εμφάνισή του αμέσως αναβλήθηκε, με την σύντροφό του και πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου, να ήταν εκείνη που γνωστοποίησε τα εν λόγω γεγονότα. «Εκ μέρους του συντρόφου μου Χρήστου Δάντη, ζητούσε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινέ εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του κι όπως φαίνεται δεν μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», είχε γράψει χαρακτηριστικά το πρωί της Τετάρτης 15/2 στην ανάρτησή της στα social media.

«Πιστεύω στη δύναμη σου. Όλα καλά θα πάνε, είμαι δίπλα σου», είχε γράψει λίγες ώρες μετά δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία που του κρατά το χέρι (δείτε την εδώ), κάτι που σκόρπισε αμέσως πολύ μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση του Χρήστου Δάντη. Λίγες ώρες, μάλιστα, αργότερα, η Ασημίνα επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση, προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές του συντρόφου της, για την υγεία του, μιας και όπως έγραψε, της έστειλαν αμέτρητα μηνύματα για να ρωτήσουν πως είναι ο τραγουδιστής -δείτε εδώ την ανάρτησή της.

Και ο ίδιος όμως ο τραγουδιστής επέστρεψε στα social media και δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ασημίνα, όπου έγραψε: «Κοίτα που ενώ υποσχέθηκα χθες ότι θα φροντίζω εγώ να χαμογελάς, φρόντισες εσύ για άλλη μια φορά» -δείτε την εδώ.

Ο Χρήστος Δάντης ανακοίνωσε τα ευχάριστα λίγο μετά το ατύχημα που είχε

Σήμερα, 16/2, ο Χρήστος Δάντης προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, ανακοινώνοντας πως επιστρέφει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

«Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει. Και επειδή εγώ είμαι από αυτά τα σκυλιά, σας περιμένω αύριο και το Σάββατο στην Autokinissi22 πάντα με τον Λευτέρη Πανταζή», έγραψε χαρακτηριστικά στο instastory που δημοσίευσε.

Ο Χρήστος Δάντης ανακοίνωσε τα ευχάριστα λίγο μετά το ατύχημα που είχε 

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εκνευρισμένη η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν με ακούς; Δε με ακούτε; Τέλος!» – Η πρώτη εμφάνιση του Δάντη μετά το νοσοκομείο

Έκτακτη σύσκεψη για Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Χρήστο Δάντη και Δημήτρη Φιντιρίκο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.