«Όταν ήρθε στη ζωή μας λαχτάρησε…» – “Λύγισε” για τον γιο του στον αέρα του Super Κατερίνα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

February 17, 2023


Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 16/2 έγινε μεγάλο γλέντι, καθώς είναι τσικνοπέμπτη και ολόκληρη η ομάδα, μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου διασκέδασαν υπό τους ήχους και τα τραγούδια της Χαράς Βέρρα και του Γιάννη Καψάλη. Το πλατό γέμισε με κομφετί, χρώματα, στολές και αποκριάτικο στολισμό, εφόσον σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και το καρναβάλι και δεν σταμάτησαν να χορεύουν …


Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 16/2 έγινε μεγάλο γλέντι, καθώς είναι τσικνοπέμπτη και ολόκληρη η ομάδα, μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου διασκέδασαν υπό τους ήχους και τα τραγούδια της Χαράς Βέρρα και του Γιάννη Καψάλη.


Το πλατό γέμισε με κομφετί, χρώματα, στολές και αποκριάτικο στολισμό, εφόσον σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και το καρναβάλι και δεν σταμάτησαν να χορεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια, ανεβάζοντας και την διάθεση του κοινού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.