Θανάσης Χρουσαλάς: Ο άγνωστος αδερφός της Μαριέτας Χρουσαλά και η ομοιότητα του με το σύζυγο της Λέων Πατίτσα

February 17, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και απόλυτη προτεραιότητά τους είναι τα τρία παιδάκια τους….



Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και απόλυτη προτεραιότητά τους είναι τα τρία παιδάκια τους.


Υπάρχουν όμως και φορές που η πρώην παρουσιάστρια συνοδεύεται από τον αδελφό της, Θανάση, ο οποίος είναι 4 χρόνια μεγαλύτερος από εκείνη. Τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα και μοιάζουν αρκετά.

Ο Θανάσης Χρουσαλάς παρόλο που σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη γuμναστική, αλλά ο αθλητισμός παρέμεινε ένα από τα αγαπημένα του χόμπι. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και είναι πάντα στο πλευρό της αδελφής του. Θανάσης και Μαριέττα Χρουσαλά είναι το αχτύπητο δίδυμο στο beach volley.

Τα δύο αδέλφια μεγάλωσαν στο Χαϊδάρι και πήγανε σχολείο εκεί. Με γονείς εκπαιδευτικούς -τον Κώστα και την Αγλαΐα- μετακόμισαν στην Αθήνα το 1985 από το Ριζάρι της Έδεσσας.

Θανάσης και Μαριέττα Χρουσαλά: Τα δύο αδέλφια μοιάζουν πολύ, σαν δυο σταγόνες νερό




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.