Βόμβα απο άλλη ηθοποιό – “Δέχτηκα κι εγώ επίθεση απο τον Παπαγιάννη”

February 17, 2022


Όπως έγινε γνωστό, στις 4 Μαΐου του 2022 θα εκδικαστεί η υπόθεση ξυλοδαρμού ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου. Εκεί, θα βρεθεί στο εδώλιο η ηθοποιός, ύστερα από μήνυση του Παπαγιάννη …


Όπως έγινε γνωστό, στις 4 Μαΐου του 2022 θα εκδικαστεί η υπόθεση ξυλοδαρμού ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου. Εκεί, θα βρεθεί στο εδώλιο η ηθοποιός, ύστερα από μήνυση του Παπαγιάννη που θα εκδικαστεί πρώτη.

 

  • Μάρτυρας υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου θα είναι, μεταξύ άλλων, η Κόνι Μεταξά. Πριν απο λίγο η Κέλλυ Χεινοπώρου μετέφερε, επίσης, ότι ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης θα βρίσκεται μία γυναίκα, πολύ γνωστή ηθοποιός, που αναμένεται να βάλει «φωτιά» στην υπόθεση, καθώς ήταν παλιό θύμα του Παπαγιάννη.

 

Η πολύ γνωστή ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον ηθοποιό σε παλιότερη συνεργασία τους, παρουσία και άλλων συναδέλφων τους. Η εν λόγω ηθοποιός έπαιζε και στην παράσταση «Πετάει, πετάει» που σημειώθηκε το περιστατικό ανάμεσα στους δυο αντιδίκους. 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.