Γιόρτασαν το νομοσχέδιο όπως έπρεπε: Κασσελάκης & Τάιλερ τα «έσπασαν» στο Γκάζι – Ο ξέφρενος χορός σε γκέι κλαμπ

February 16, 2024


Αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου υπέρ της ισότητας του γάμου για τους ομοφυλόφιλους, ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφο του Τάιλερ, εθεάθη σε γνωστό γκέι κλαμπ στο Γκάζι προκειμένου να γιορτάσει την ιστορική αυτή στιγμή.Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να χορεύει ξέγνοιαστος κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τους πολιτικούς και δε αρχηγούς κόμματος….


Αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου υπέρ της ισότητας του γάμου για τους ομοφυλόφιλους, ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφο του Τάιλερ, εθεάθη σε γνωστό γκέι κλαμπ στο Γκάζι προκειμένου να γιορτάσει την ιστορική αυτή στιγμή.

Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να χορεύει ξέγνοιαστος κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τους πολιτικούς και δε αρχηγούς κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ σε γκέι κλαμπ Γκάζι, όπου παρευρέθηκε στο πάρτι για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Πολύ χαρούμενος ο Τάιλερ. Δεν είναι συνηθισμένα τα πλάνα να βλέπουμε τόσο έντονα και ξέφρενα έναν αρχηγό κόμματος. Νέα ήθη» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.