Δεν κρατιούνται: Ο Αύγουστος Κορτώ έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια

February 16, 2024


Ο Αύγουστος Κορτώ έκανε πρόταση γάμου στον επί σειρά ετών σύντροφό του, αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.Ο συγγραφέας ανάρτησε μια φωτογραφία με τον σύντροφό του, Αναστάσιο Σαμουηλίδη και τη συνόδευσε με τη λεζάντα “Παντρέψου με”.Οι δύο άνδρες ήταν από τα πρώτα ομόφυλα ζευγάρια που υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης, τον Ιανουάριο του 2016.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Ο Αύγουστος Κορτώ έκανε πρόταση γάμου στον επί σειρά ετών σύντροφό του, αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Αύγουστος Κορτώ έκανε πρόταση γάμου μέσω facebook

Ο συγγραφέας ανάρτησε μια φωτογραφία με τον σύντροφό του, Αναστάσιο Σαμουηλίδη και τη συνόδευσε με τη λεζάντα “Παντρέψου με”.

Οι δύο άνδρες ήταν από τα πρώτα ομόφυλα ζευγάρια που υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης, τον Ιανουάριο του 2016.

Η πρόταση γάμου του Αύγουστου Κορτώ στον σύντροφό του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.