Τα πλάνα που δείχνουν το άδοξο τέλος του Έρωτα Φυγά

February 16, 2024


Τα πλάνα και τα «σημάδια» που το αποδεικνύουν. Ο Έρωτας Φυγάς έχει κυρίως δραματικές εξελίξεις. Η δίκη της Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά θα μονοπωλήσει τα επόμενα επεισόδια, όπως όμως και η αγαπημένη του κοινού Μαργέτα με την κατάσταση της υγείας της. Όμως η μεγάλη μας απορία είναι για το αν θα αντέξει ο έρωτας του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, της Ντάνης Γιαννακοπούλου και του Σταύρου Σβήγκου, που επιτ…


Τα πλάνα και τα «σημάδια» που το αποδεικνύουν. Ο Έρωτας Φυγάς έχει κυρίως δραματικές εξελίξεις. 

Η δίκη της Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά θα μονοπωλήσει τα επόμενα επεισόδια, όπως όμως και η αγαπημένη του κοινού Μαργέτα με την κατάσταση της υγείας της. Όμως η μεγάλη μας απορία είναι για το αν θα αντέξει ο έρωτας του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, της Ντάνης Γιαννακοπούλου και του Σταύρου Σβήγκου, που επιτέλους μετά από καιρό ζουν το όνειρό τους. Κάποια πλάνα από τα γυρίσματα αλλά και πληροφορίες, μας οδηγούν στο συμπέρασμα του άδοξου (και άδικου) τέλους.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.