Βαλέρια Κουρούπη: Μιλά για την οικογενειακή σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη

February 16, 2024


Η Βαλέρια Κουρούπη μιλά για τον ρόλο της «Στα Σύνορα», την συγγένεια με τον Γιάννη Μπέζο και τους ηθοποιούς-παρουσιαστές.Η Βαλέρια Κουρούπη σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης μίλησε για τον χωρισμό της, αλλά και τη συγγένειά της με τον Γιάννη Μπέζο. Η ηθοποιός μίλησε στην τηλεόραση του «Star» και αρχικά είπε: «Η οικογενειακή σχέση με τους θείους μου, τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τ…


Η Βαλέρια Κουρούπη μιλά για τον ρόλο της «Στα Σύνορα», την συγγένεια με τον Γιάννη Μπέζο και τους ηθοποιούς-παρουσιαστές.

Η Βαλέρια Κουρούπη σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης μίλησε για τον χωρισμό της, αλλά και τη συγγένειά της με τον Γιάννη Μπέζο. Η ηθοποιός μίλησε στην τηλεόραση του «Star» και αρχικά είπε: «Η οικογενειακή σχέση με τους θείους μου, τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη, μου άνοιξε το μυαλό, όχι τις πόρτες».

«Αν εξαιρέσεις ότι ο Γιάννης Μπέζος μου έδωσε τον ρόλο στο “Εκείνες κι εγώ” με πολλή πίστη. Εγώ φοβόμουν ότι δεν θα μπορώ να το κάνω κι εκείνος ήταν πολύ σίγουρος. Δεν μου άνοιξε πόρτες, δεν βρήκα δουλειές εξαιτίας αυτού. Μου άνοιξαν πολύ τους ορίζοντες», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.