Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών ΤΩΡΑ στην Αρτέμιδα – Συνέλαβαν Αλβανό τραγουδιστή με κοκαϊνη

February 16, 2022


Συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός για κατοχή και διακίνηση – εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos οι δύο άνδρες διακινούσαν κοκαΐνη και ακατέργα…


Συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός για κατοχή και διακίνηση – εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos οι δύο άνδρες διακινούσαν κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη.

  • Συνολικά κατασχέθηκαν 50 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης οι αστυνομικοί εντόπισαν 9.230 ευρώ, ένα πιστόλι και 4 φυσίγγια των 6.35 mm, δύο αυτοκίνητα, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και τέσσερα κινητά.

 

 

Ο Αλβανός συλληφθείς, Α.B., είναι γνωστός τραγουδιστής στην χώρα του. Ο 41χρονος έχει κάνει πολλές λαϊκές επιτυχίες. Διέμενε στην Αρτέμιδα της Αττικής και είχε άδεια παραμονής στη χώρα.

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.