Μαντώ Γαστεράτου: Αυτή είναι η γνωστή παρουσιάστρια που θα βαφτίσει το μωρό της

February 16, 2022


Η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε, εχθές 14/2, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερ…


Η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε, εχθές 14/2, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη.

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, το πρωί της Τρίτης 15/2, αποκαλύφθηκε, μάλιστα, η παρουσιάστρια που θα βαφτίσει το παιδί της. Ο λόγος για την Ζωή Κρονάκη, που έχει αναλάβει την εκπομπή «Μαμά – δες» και φιλοξενεί πολλούς διάσημους γονείς. Μαντώ και Ζωή είναι δύο πολύ καλές φίλες και συνεργάτιδες.

Η Ζωή Κρονάκη εθα είναι η νονά του δεύτερου παιδιού της Μαντώς Γαστεράτου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.