Αυτή η φωτογραφία της Μενεγάκη έπεσε σε ένα από τα παιδιά της και δεν την αναγνώρισε!

February 15, 2024


Μία αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της! Μία φωτογραφία της από το παρελθόν έπεσε στα χέρια ενός από τα παιδιά της και δεν την αναγνώρισε! Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το κλιπ του Αντύπα που προβλήθηκε από το μακρινό 1990 και την επιτυχία, Ένα σου σημάδι μόνο, ανέφερε: «Αυτό το γύρισμα έγινε στο Ελληνικό και μία φωτογραφία από τότε έπεσε στα χέρια ενός από τα πα…


Μία αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της! Μία φωτογραφία της από το παρελθόν έπεσε στα χέρια ενός από τα παιδιά της και δεν την αναγνώρισε! Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το κλιπ του Αντύπα που προβλήθηκε από το μακρινό 1990 και την επιτυχία, Ένα σου σημάδι μόνο, ανέφερε: «Αυτό το γύρισμα έγινε στο Ελληνικό και μία φωτογραφία από τότε έπεσε στα χέρια ενός από τα παιδιά μου… ήμουν κοριτσάκι μια σταλίτσα, φορούσα ένα μπουστάκι, αδύνατη, κόκκαλο, πετσί και κόκκαλο με ένα κοκκαλάκι στα μαλλιά, μαζεμένα και σκούρα μαύρα και την είδε ένα από τα παιδιά μου, δεν θυμάμαι ποιο και… του λέω «η μάνα σας…» και μου λέει «ποια είναι αυτή;».

  • Και του λέω «εγώ η μάνα σου, παιδί μου…» Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Μόνο το χρώμα των μαλλιών και σου λέει δεν είναι η μάνα μου»! Και όπως είπε και η Νάνσυ Νικολαϊδου: «Τις ματάρες σου Ελένη δεν τις πρόσeξε;» Η Ελένη αρχές της δεκαετίας του ’90, πριν μπει στη ζωή της η τηλεόραση, εργαζόταν ως μοντέλο και έκανε φωτογραφίσεις, ενώ συμμετείχε σε διαφημιστικά και βίντεο κλιπ τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.