Το αγαπημένο σημείο της Ηλιάκη είναι το σαλόνι και υπάρχει λόγος

February 14, 2024


Η Μαρία Ηλιάκη περνάει πολύ χρόνο καθημερινά με την 2 ετών κόρη της και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία δύο χρόνια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού με τον Στέλιο Μανουσάκη έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Κατερίνα. Η καθημερινότητα της παρουσιάστριας έχει αλλάξει και οι περισσότερες ώρες της ημέρας είναι αφιερω…


Η Μαρία Ηλιάκη περνάει πολύ χρόνο καθημερινά με την 2 ετών κόρη της και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία δύο χρόνια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού με τον Στέλιο Μανουσάκη έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Κατερίνα. Η καθημερινότητα της παρουσιάστριας έχει αλλάξει και οι περισσότερες ώρες της ημέρας είναι αφιερωμένες πλέον στη μικρή Κατερίνα, τις βόλτες τους και τα διάφορα παιχνίδια που παίζουν μαζί, όπως μπορεί κανείς να δει από τα social media της και τα βίντεο που δημοσιεύει.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.