Έβαλε «φωτιά» στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει ολόγuμνη μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της

February 14, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ελένη Φουρέιρα ξέρει πως να αναστατώσει τους followers της στο Instagram, βάζοντας «φωτιά» με τις πικάντικες φωτογραφίες της.

(adsb…



Η Ελένη Φουρέιρα ξέρει πως να αναστατώσει τους followers της στο Instagram, βάζοντας «φωτιά» με τις πικάντικες φωτογραφίες της.


Η γνωστή ερμηνεύτρια σήμερα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, θέλησε να εκδηλώσει την αγάπη της προς όλους γράφοντας πάνω στον καθρέφτη του μπάνιου της «I love you». Η ίδια, ωστόσο κρατώντας το κινητό στο χέρι, ποζάρει ολόγuμνη, αφήνοντας να φανούν ορισμένα σημεία του σώματός της.


Υπενθυμίζουμε πως «φωτιά» είχε βάλει πάλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη φωτογραφία της καθήμενη σε μία καρέκλα στο χιονισμένο τοπίο, φορώντας μόνο το μπουρνούζι και τις γόβες της.


Η Ελένη Φουρέιρα μετά την τελευταία άρση των περιοριστικών μέτρων ξεκίνησε και πάλι εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο πλάι στον Κωνσταντίνο Αργυρό.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.