Survivor All Star: Η ενόχληση τους Κρις και το “καρφί” του Κατσούλη στους Μαχητές – «Απαράδεκτο το ότι επηρεάζονται από τον… Είναι πιο αδύναμος κρίκος από εμένα» (Video)

February 13, 2023


Survivor All Star: Χαμός γίνεται και στο αποψινό (13/2) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ με τους παίκτες να μαζεύουν τα “σπασμένα” από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού και τον Κατσούλη να ρίχνει τα βέλη τους στους Μαχητές. Ενώ, η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να είναι μία από τις επόμενες παίκτριες που θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Κρίς Σταμούλης, που ψηφίστηκε α…


Survivor All Star: Χαμός γίνεται και στο αποψινό (13/2) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ με τους παίκτες να μαζεύουν τα “σπασμένα” από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού και τον Κατσούλη να ρίχνει τα βέλη τους στους Μαχητές. Ενώ, η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να είναι μία από τις επόμενες παίκτριες που θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κρίς Σταμούλης, που ψηφίστηκε από τους συμπαίκες του δεν δίστασε με το καλημέρα σας να μην πεί την άποψη του για την απόφαση των Μαχητών να είναι αυτός ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα πρώτα λόγια του Κρις Σταμούλη για την ψήφιση του στο Survivor All Star

«Δεν περίμενα να ψηφιστώ, διότι θεωρώ οτι η Μελίνα (Μεταξά) είναι ο πραγματικός αδύναμος κρίκος της ομάδας, έπεσα από τα σύννεφα που για μια ακόμη φορά ψηφίστηκα από την μπλε ομάδα», είπε ο Κρις Σταμούλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.