Survivor All Star: «Έχουν ακουστεί πολλά ψέματα από τον Kωνσταντίνο Βασάλο» – “Καταπέλτης” ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και οι χειρονομίες που “πάγωσαν” τον Μουτσινά (Video)

February 13, 2023


Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στο Survivor All Star και όσα συνέβαιναν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ήταν “καταπέλτης” κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Παράλληλα, για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Survivor του 2017 μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, αποκαλύπτοντας τον συγκινητικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.Παράλληλα, ο π…


Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στο Survivor All Star και όσα συνέβαιναν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ήταν “καταπέλτης” κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Παράλληλα, για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Survivor του 2017 μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, αποκαλύπτοντας τον συγκινητικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης συναντήθηκε με τον Νίκο Μουτσινά ωστόσο τα πρώτα δευτερόλεπτα της συνύπαρξής τους δεν πήγαν και τόσο καλά, καθώς οι χειρονομίες που έκανε ο Χάρος σε κάποιον συνεργάτη του παρουσιαστή δημιούργησαν αμηχανία και μερικά δευτερόλεπτα που ο Νίκος Μουτσινάς δεν ήξερε τι να πει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.