Survivor All Star: «Έδωσε ρέστα» ο Βασάλος για τον Χάρο: «Έφυγε η γκαντεμιά…»

February 13, 2023


Survivor All Star: Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και από τον Άγιο Δομίνικο.Μάλιστα, μετά την αποχώρησή του, το βασικό θέμα στην παραλία των Μπλε, ήταν ότι μαζί με τον παίκτη έφυγε και η γκαντεμιά του.Δεν ήταν άλλωστε λίγοι οι παίκτες που τον θεωρούσαν γρουσούζη, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι από τους πρώτους που το δήλωναν…


Survivor All Star: Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και από τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, μετά την αποχώρησή του, το βασικό θέμα στην παραλία των Μπλε, ήταν ότι μαζί με τον παίκτη έφυγε και η γκαντεμιά του.

Δεν ήταν άλλωστε λίγοι οι παίκτες που τον θεωρούσαν γρουσούζη, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι από τους πρώτους που το δήλωναν.

«Μπορεί να είμαι κυνικός. Έφυγε η γκαντεμιά. Δεν πήραμε τίποτα από τον Σώζωντα οπότε καλώς και έφυγε για εμένα», δήλωσε σήμερα στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Με τη σειρά της, η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία είχε κάκιστες σχέσεις από το παλαιότερο Survivor μαζί του, ανέφερε:

«Από τότε που ήρθε ο Σώζων στην ομάδα, ο Τάκης έγινε πιο έντονος και επειδή δημιουργήθηκε και όλο αυτό το κακό κλίμα, είχαμε αρχίσει να θεωρούμε ότι δεν είναι πλέον πρόβλημα ο Τάκης αλλά ο Σώζων. Σήμερα και ο Τάκης είναι ήρεμος και εμείς είμαστε ήρεμοι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.