Απάνθρωπο: Εγκατέλειψαν και έδεσαν μικρό τσιουάουα στο χιόνι στους -3 ° αλλά ένας περαστικός το πρόσeξε

February 13, 2023


Δεν υπάρχουν λόγια, πώς γίνεται να λέγεται κάποιος άνθρωπος όταν προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες έναντι μιας τόσο αθώας ψυχούλας; Πώς γίνεται να εγκαταλείπεις αβοήθητο, μόνο και δεμένο(!) ένα μικρό τσιουάουα στο χιόνι στους -3 βαθμούς κελσίου; Αυτό που πρόκειται να σας πούμε συνέβη, δυστυχώς, πριν από λίγες μέρες στο Villanova Mondovì, στην τοποθεσία Garavagna. Ένα μικρό κουτάβι Τσιουάουα εγκαταλεί…


Δεν υπάρχουν λόγια, πώς γίνεται να λέγεται κάποιος άνθρωπος όταν προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες έναντι μιας τόσο αθώας ψυχούλας; Πώς γίνεται να εγκαταλείπεις αβοήθητο, μόνο και δεμένο(!) ένα μικρό τσιουάουα στο χιόνι στους -3 βαθμούς κελσίου;

Η ιστορία του μικρού τσιουάουα

Αυτό που πρόκειται να σας πούμε συνέβη, δυστυχώς, πριν από λίγες μέρες στο Villanova Mondovì, στην τοποθεσία Garavagna. Ένα μικρό κουτάβι Τσιουάουα εγκαταλείφθηκε στο χιόνι δεμένο από τον αδίστακτο ιδιοκτήτη της. Ο μικρός που τον αποκαλούσαν Balù από τους εθελοντές που τον έσωσαν τρέμει σαν ένα φύλλο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους, οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές στην επαρχία Cuneo . Όταν το σκυλάκι εντοπίστηκε από έναν περαστικό ήταν -3 ° και, κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι θερμοκρασίες θα έπεφταν στους -13 °. Μια σκληρή χειρονομία που τον καταδίκαζε για σίγουρο θάνατο.

Ο άνθρωπος που έσωσε το μικρό τσιουάουα

Έξω, στο χιόνι, χωρίς καταφύγιο, ο Balù πιθανότατα θα είχε παγώσει . Φανταστείτε την απόγνωση αυτού του μικρού κουταβιού στο μέγεθος ενός Τσιουάουα. Τον πήραν από αυτό που νόμιζε ότι ήταν για πάντα το σπίτι του και βρέθηκε πεταμένο σαν σκουπίδι στο χιόνι. Μόνος, κρύος και πληγωμένος, ο Balù πιθανότατα θα είχε πεθάνει.

Ευτυχώς γι ‘αυτόν, ένα αγόρι που περνούσε τον παρατήρησε και κάλεσε έναν εθελοντή . Ο άντρας με το όνομα Roberto δεν δίστασε να παρέμβει και να μεταφέρει τον Balù στον κτηνίατρο.

Δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook , λέγοντας όλα όσα συνέβησαν με θυμό και πόνο. Δεν μπορούσε να δεχτεί τέτοιο κακό. Εδώ είναι η δημοσίευση του γεμάτη οργή:

«Εσείς που τον δέσατε, τι είσαι και πώς νιώθεις στη σκέψη ότι θα μπορούσε να πεθάνει; Πώς μπορεί κανείς να είναι τόσο κακός. Τώρα ο Balu είναι ζεστός και περιποιημένος και ανανεωμένος. Παραδόξως, θα ήθελα επίσης να σας ευχαριστήσω για αυτήν την εγκατάλειψη; Φυσικά ναι. Θα μπορούσατε να έχετε κάνει χειρότερα. Αλλά η περιφρόνησή μου για αυτήν την άθλια ενέργεια είναι συνολική !! ”

Η κατάσταση του σήμερα

Αυτή τη στιγμή οι εθελοντές του καταφυγίου Cuneo το πήραν για να το φροντίσουν, οι οποίοι έχουν επίσης επιλέξει και το όνομα του. Ένας κτηνίατρος τον επισκέφτηκε και, σύντομα, θα είναι διαθέσιμος για υιοθεσία .

Ποτέ μην τα εγκαταλείπετε ! Δεν θα το έκαναν. Δεν το αξίζουν. Είναι στοργικά όντα που θα έδιναν τη ζωή τους για μας. Εάν δεν μπορείτε πλέον να φροντίσετε το σκυλί σας, ζητήστε βοήθεια αλλά μην το εγκαταλείψετε!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.