Ρένια Λουϊζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια… Δεν το χωράει το μυαλό μου»

February 13, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη η Ρένια Λουϊζίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το κίνημα #metoo το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα καθώς οι καταγγελίες που βγήκαν …


Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη η Ρένια Λουϊζίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το κίνημα #metoo το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα καθώς οι καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια σόκαραν την κοινή γνώμη. Μάλιστα, από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για την σχέση της με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος είναι προφυλακιστέος.

Οι δηλώσεις της Ρένιας Λουϊζίδου

«Ξέρω τον Πέτρο Φιλιππίδη πάρα πολλά χρόνια, από πολύ παλιά, όχι όμως πάρα πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Είχαμε χαθεί για κάποιους λόγους. Μου είναι τρομακτικά στενάχωρο να σκέφτομαι έναν οποιονδήποτε άνθρωπο στη φυλακή και οποιονδήποτε άνθρωπο απολογούμενο για κάτι τόσο πολύ σοβαρό.

«Πολλές φορές που κάνω την εικόνα, δεν το χωράει το μυαλό μου. Αλλά πολλά δεν χωράει το μυαλό μας και να που συμβαίνουν. Νομίζω πως με το metoo δεν χρεώθηκε τίποτα ο χώρος του θεάτρου, το φανταζόμουν από την αρχή να πω την αλήθεια.

Προσωπικά το βρήκα και γενναιότητα ενός χώρου να βγάλει τα «άπλυτα» του και να αντιμετωπίσει τους σκελετούς στη ντουλάπα του. Θέλω να πω ότι το βλέπω πως ο κόσμος το είδε με τον ίδιο. Σαν ότι είχατε τα κότσια να το κάνετε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.