Καλλιόπη Χαριστέα: Η κόρη του Άγγελου Χαριστέα έγινε 12 ετών και είναι μία γλυκύτατη δεσποινίδα

February 13, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η μεγάλη κόρη του πρώην Έλληνα ποδοσφαιριστή, Καλλιόπη Χαριστέα έγινε 12 ετών και οι γονείς της δημοσίευσαν τρυφερές φωτογραφίες στα μέσα κοινων…



Η μεγάλη κόρη του πρώην Έλληνα ποδοσφαιριστή, Καλλιόπη Χαριστέα έγινε 12 ετών και οι γονείς της δημοσίευσαν τρυφερές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να της ευχηθούν.


Η μεγαλύτερη κόρη του Άγγελου Χαριστέα, Καλλιόπη έγινε 12 ετών, ενώ η μικρότερη κόρη του είναι 6,5 χρονών. Με αφορμή τα γενέθλια της 12χρονης, τόσο η σύζυγος του άσσου του ποδοσφαίρου, όσο και ο ίδιος, δημοσίευσαν φωτογραφίες της, όπου και βλέπουμε πόσο έχει μεγαλώσει.

Καλλιόπη Χαριστέα: Οι τρυφερές ευχές του πρώην ποδοσφαιριστή στην κόρη του

«Χρόνια πολλά Καρδούλα μου -κοριτσάκι μου να τα εκατοστήσεις», έγραψε ο Άγγελος Χαριστέας κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, ενώ η Βαρβάρα Χαριστέα, έγραψε σε μια σειρά από Insta stories: «Χρόνια πολλά σε αυτή την ξεχωριστή κοπέλα, που η ψυχή της είναι μοναδική. Να έχεις παιδάκι μου υγεία, ευτυχία και ανθρώπους δίπλα σου που να σε αγαπάνε πάντα. Σε λατρεύω!!!».

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής το 2004 με το γκολ που έβαλε ενάντια της Πορτογαλίας, οδήγησε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Άγγελος Χαριστέας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκτός από δικές του φωτογραφίες, θα δει κανείς φωτογραφίες από την καθημερινότητά του με τη σύζυγό του, Βαρβάρα Χαριστέα και τις δυο κόρες τους, Καλλιόπη 12 ετών και Ελένη, 6,5 ετών!


Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.