Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης Άρτεμις: «Σκάβαμε για να τη βρούμε. Κάποιος την άρπαξε. Περνάμε ένα Γολγοθά καθημερινά»

February 13, 2022


Με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια ο τραγικός πατέρας της αγνοούμενης Αρτέμιδος, που παραμένει άφαντη εδώ και 16 μήνες, μίλησε στο MEGA και στην κάμερα της εκπομπής Φως στο Τούνελ το βράδυ της Παρ…


Με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια ο τραγικός πατέρας της αγνοούμενης Αρτέμιδος, που παραμένει άφαντη εδώ και 16 μήνες, μίλησε στο MEGA και στην κάμερα της εκπομπής Φως στο Τούνελ το βράδυ της Παρασκευής (11/2) για τις νέες έρευνες που έγιναν πρόσφατα.

Όπως είπε αρχικά ο πατέρας:

«Αναρωτιόμαστε γιατί να συμβεί σ’ εμάς κάτι τέτοιο. Περνάμε ένα Γολγοθά καθημερινά. Δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε. Κάνουμε προσευχή μήπως και μας πάρει κάποιο τηλέφωνο, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Η πρόσφατη πληροφορία που λάβαμε ήταν από μία φίλη της γυναίκας μου. Έκανε λόγο για μία περιοχή στα Καμίνια. Μας υπέδειξαν ένα σημείο που είχε σκαφτεί και μας είπαν να το ερευνήσουμε. Πήγαμε εκεί με άνδρες από την Ασφάλεια. Το χώμα ήταν όντως πρόσφατα σκαμμένο, αλλά ευτυχώς δε βρήκαμε κάτι. Πιστεύουμε πως κάπου πρέπει να είναι ζωντανή».

«Θα είναι 21 χρόνων σήμερα αν βρίσκεται στη ζωή. Εγώ επιμένω πως κάποιος πρέπει να την άρπαξε από το δρόμο. Μακάρι να ισχύει το καλό σενάριο και να έχει φύγει με κάποιο αγόρι. Δε νομίζω όμως γιατί ήταν ένα ήσυχο παιδί και δεν μας είχε δώσει τέτοια δείγματα. Έχουμε ζητήσει να ερευνηθεί και ο νεαρός που είχε μπλέξει μαζί του. Από την στιγμή που τον γνώρισε, άλλαξαν τα πράγματα», συνέχισε ο ίδιος.

Ο θείος της 19χρονης αγνοούμενης είναι και ο άνθρωπος που την είδε για τελευταία φορά στην στάση του λεωφορείου.

Το Φως στο Τούνελ ακολούθησε μαζί του τη διαδρομή. Ο ίδιος την περιγράφει σαν ένα ήσυχο κορίτσι με ήρεμο χαρακτήρα, που δε δημιουργούσε ποτέ προβλήματα.

«Την είδα γύρω στις 16:00 το μεσημέρι να περιμένει σε μία στάση λεωφορείου. Δεν είναι η πιο κοντινή από το σπίτι της. Πρέπει να περπάτησε τρεις στάσεις για να φτάσει σε αυτήν. Πέρασα γρήγορα και την είδα από το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου. Δεν την πήρα μαζί μου γιατί είχα φορτωμένο το αμάξι και δε χωρούσε. Θυμάμαι τις ημερομηνίες με ακρίβεια γιατί δύο μέρες μετά την εξαφάνιση, πέθανε ο πατέρας μου», είπε.

Αναφέρθηκε στα λάθη και στις καθυστερήσεις των Αρχών, που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις σε αυτόν τον περίεργο γρίφο.

«Το λάθος της αστυνομίας είναι ότι δεν πήραν το υλικό από όλες τις κάμερες της περιοχής. Εμένα με κάλεσαν μετά από τρεις μήνες για να δώσω κατάθεση», κατέληξε.

«Είδα μια μελαχρινή να περπατάει βιαστικά τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Μαραθώνος»

Το «Φως στο Τούνελ» σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις στον δυσεπίλυτο γρίφο της Άρτεμης, έφερε στο φως μία νέα μαρτυρία.

Η κυρία Γεωργία που οδηγούσε επί της Λ. Μαραθώνος ξημερώματα της επόμενης ημέρας από την εξαφάνιση, θέλησε να την πει και στην κάμερα της εκπομπής.

«Γύρω στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2020 στη συμβολή της Λεωφόρου Μαραθώνος με την Μαρίνου Αντύπα, είδα μία μελαχρινή κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της Άρτεμης να περπατάει βιαστικά στον δρόμο. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά παραξενεύτηκα λόγω της ώρας. Φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και είχε ένα σακίδιο στην πλάτη. Εγώ πήγαινα προς τη Ραφήνα με την αδελφή μου. Δεν μπορώ να είμαι εντελώς σίγουρη πως ήταν η Άρτεμις, αλλά είχε το ίδιο κόψιμο και φορούσε τα ίδια ρούχα με αυτά που δείξατε στην εκπομπή. Έχω δώσει κατάθεση και στις Αρχές γιατί είναι κρίμα η κοπέλα. Ελπίζω να είναι κάπου καλά και να βρεθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

 

Πηγή : olagiatingunaika.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.