«Ας ψάξουν ό,τι θέλουν»: Το ξέσπασμα της μάνας που έχασε τα τρία της κοριτσάκια στην Πάτρα

February 13, 2022


«Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;», είπε για το ενδεχόμενο εκταφής της μικρής Τζωρτζίνας – «Να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν, να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου» – Πού κινούνται…


«Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;», είπε για το ενδεχόμενο εκταφής της μικρής Τζωρτζίνας – «Να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν, να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου» – Πού κινούνται οι έρευνες της πολύκροτης υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η έρευνα για την οικογενειακή τραγωδία με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα.

Οι έρευνες αυτή την στιγμή είναι προς πάσα κατεύθυνση καθώς όλοι, τόσο οι αρχές, όσο και η ιατρική κοινότητα, προσπαθούν να βρουν τους λόγους για τους οποίους και τα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη χάθηκαν τόσο ξαφνικά.

Στο σημείο αυτό, τα βλέμματα στρέφονται στο τελευταίο κοριτσάκι, την 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία χάθηκε τελευταία, καθώς κρίνεται πως η περίπτωσή της θα αποτελέσει «οδηγό», πιθανότατα, και για το τι συνέβη και στα άλλα δύο κοριτσάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής δεν έχει αποσταλεί αίτημα για εκταφή της Τζωρτζίνας, όπως ανέφεραν πολλά δημοσιεύματα, καθώς προς το παρόν είναι πολλά τα στοιχεία που προέχει να εξεταστούν.

Εκκρεμούν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις από τις οποίες – όπως είπε και ο ιατροδικαστής Γρηγόριος Λέων – ελπίζουν να πάρουν απαντήσεις, αλλά περίπου σε ένα μήνα.

Η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγγου μίλησε για τις τελευταίες αυτές εξελίξεις στην εφημερίδα Πελοπόννησος.

Αναφορικά με την εκταφή δήλωσε πως δεν έχει πληροφορηθεί το παραμικρό.

Μάλιστα εξέφρασε την απορία της για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού όπως είπε, η Τζωρτζίνα πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου και έχει γίνει νεκροοψία«Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;» ήταν η πρώτη της αντίδραση.

Η κυρία Πισπιρίγγου παρακαλεί «να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα».

«Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν… Δηλαδή η Ιριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας».

Είναι πάντως βέβαιο ότι στην Αθήνα έχουν επικεντρώσει τις έρευνες στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για την οποία υπήρξε νοσηλεία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην αρχή, όπου ενώ ήταν υπό τη στενή παρακολούθηση ιατρικής ομάδας, ξαφνικά μετά από 20 λεπτά από την τελευταία επίσκεψη γιατρού το παιδί βρέθηκε να είναι σχεδόν νεκρό, οπότε της έγινε ανάνηψη και ύστερα το παιδί διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο) σε πολύ άσχημη κατάσταση, υπό την επίβλεψη, πια, του Ανδρέα Ηλιάδη.

Και πραγματικά δεν δόθηκε ποτέ απάντηση πώς ένα παιδί κατέρρευσε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά.

Η Τζωρτζίνα πήρε εξιτήριο από εκεί τον Ιούλιο, απαιτήθηκαν εξετάσεις στο «Παίδων» της Αθήνας, πριν από μερικές εβδομάδες όπου τελικά και κατέληξε.

Με πληροφορίες από pelop

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.