«Υπάρχουν άγγελοι»: Το σπαρακτικό τραγούδι που έγραψε ο πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα

February 12, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

(adsbygoogl…



Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, που έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.


Ο τραγικός πατέρας των τριών παιδιών, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 3 χρόνια, Μάνος Δασκαλάκης είχε ερμηνεύσει πριν από περίπου ένα χρόνο ένα πολύ συγκινητικό τραγούδι αφιερωμένο στα κοριτσάκια του, που είχε μόλις χάσει…

Ειδικότερα, ο Μάνος Δασκαλάκης ερμήνευσε το τραγούδι «Υπάρχουν άγγελοι» όταν έφυγε από τη ζωή και η 6 μηνών Ίριδα μετά την μικρή Μαλένα και ενώ είχε υποστεί ανακοπή η μικρή Τζωρτζίνα, η οποία ωστόσο είχε καταφέρει να βγει τότε νικήτρια και να παλέψει στη συνέχεια με την εγκεφαλοπάθεια.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, oι στίχοι και η μουσική είναι του Γιώργου Καλιού. «Ξεπέρασα τον εαυτό μου και έγραψα ένα τραγούδι αφιερωμένο σχετικά με δύο αγγελούδια που δεν είναι πια κοντά μας, μου βγήκε μέσα σε πέντε λεπτά το βράδυ εκείνο που αποχαιρετούσαμε τον μικρό άγγελο του κουμπάρου πλέον Μάνου Δασκαλάκη. Το αφιερώνουμε σε όλους όσους έχουν τους δικούς τους ανθρώπους εκεί ψηλά… Δεν μας ενδιαφέρει η προβολή τα like κτλ το μόνο που θέλουμε είναι να αγγίξουμε όλους αυτούς που έχουν τους δικούς τους αγγέλους εκεί ψηλά…», αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο στιχουρχός και συνθέτης του τραγουδιού.


Ο πατέρας των 3 κοριτσιών αν και έπαιζε ποδόσφαιρο επαγγελματικά, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη μουσική με live εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές της Πάτρας.


Ξέσπασε ο πατέρας των κοριτσιών από την Πάτρα: «Αφήστε μας στον πόνο μας»

Ο πατέρας των παιδιών έσπασε τη σιωπή του και περιέγραψε το δράμα που περνάει όλα αυτά τα χρόνια βλέποντας τις κορούλες του να φεύγουν η μία, μετά την άλλη.

«Αφήστε μας στον πόνο μας. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο. Θρηνούμε τρία κορίτσια, πρόσφατα την Τζωρτζίνα μας. Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι. Έχουν πει πολλά, εμείς δεν μιλάμε καθόλου. Μένουμε στον πόνο μας», δήλωσε ο πατέρας των 3 παιδιών.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.