Ξέσπασε ο Αλέξης Κούγιας: «Δεν δέχτηκα επίθεση δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι φτιάχνουν τέτοιες ιστορίες»

February 12, 2022


Το πρωί της Παρασκευής 11/02 το κλίμα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ήταν βαρύ καθώς ήταν να πραγματοποιηθεί η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος εμφανίστηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.Από την άλ…


Το πρωί της Παρασκευής 11/02 το κλίμα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ήταν βαρύ καθώς ήταν να πραγματοποιηθεί η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος εμφανίστηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Από την άλλη, έγινε ένας μεγάλος ντόρος για τον συνήγορο υπεράσπισης, Αλέξη Κούγια καθώς γνωστοποιήθηκε ότι δέχθηκε επίθεση με ένα μπουκάλι νερό από συγκεντρωμένο κόσμο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο διέψευσε λίγο αργότερα μέσα από την εκπομπή «T-live».

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

«Όχι βέβαια δεν δέχτηκα κάποια επίθεση. Υπήρχαν 50 κάμερες, 100 δημοσιογράφοι, το παραμικρό δεν έγινε. Όταν έφευγα από το δικαστήριο, ήταν 10 άτομα με ποδήλατο, κάτι νεαροί και νεαρές με κοτσίδες που άρχισαν να βρίζουν χυδαία. Περπάτησα, δεν έδωσα καμία σημασία και πήγα και κάθισα σε ένα καφέ.

Δεν συνέβη ουδέν. Δε μπορώ να καταλάβω ποιοι φτιάχνουν τέτοιες ιστορίες. Ίσως ενοχλεί κάποιους ότι δεν έχω φρουρά και οδηγούς, και πηγαίνω ανεξάρτητος στα δικαστήρια, όπως πηγαίνω τα τελευταία 45 χρόνια. Δεν έχω ούτε εχθρούς ούτε τίποτα.

Αυτό είναι ένα κατασκεύασμα, αν είχε γίνει κάτι θα είχαν γεμίσει φωτογραφίες από αυτή τη σκηνή οι γνωστοί άγνωστοι, οι οπαδοί της νομιμότητας. Τίποτα δεν συνέβη και μου κάνει εντύπωση πώς δόθηκε αυτή η έκταση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.