Η σπάνια εξομολόγηση της Πηνελόπη Πιτσούλη – «Ο άντρας μου με έκανε ηθοποιό»

February 12, 2022


Η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 11/02 στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την πιο σημαντική στιγμή στην …


Η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 11/02 στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της ως ηθοποιός ενώ από την άλλη μίλησε και για τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιώργο Χασάπογλου.

Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό και για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο στον χώρο του θεάτρου το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με το κίνημα #metoo αλλά και με τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια.

Οι δηλώσεις της Ελένης Πιτσούλη

«Δεν είμαι άνθρωπος ούτε των υποχωρήσεων ούτε κλαψιάρα. Αγαπώ τη ζωή μέσα από την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι όρθια, γερή και δυνατή για να χαίρονται τα παιδιά μου, να μη γίνω βάρος στα παιδιά μου και να δουλεύω.

Του είπα “Γιωργάκη, θα σου το χρωστάω για όλη μου τη ζωή, γιατί με έκανες ηθοποιό”. Μου απάντησε: “Δεν σε έκανα, είσαι ηθοποιός, είσαι ταλεντάρα! Δεν είναι μόνο να αγαπάς όποιον έχεις δίπλα σου, αλλά και να τον θαυμάζεις.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.