Συγκινεί η ανάρτηση της WIN hellas για την δωρεά από την οικογένεια του Πάνου Νάτση

February 12, 2022


Η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση δεν σόκαρε μόνο τους συγγενείς αλλά και κοντινούς του φίλους καθώς σε σοκ παραμένει ο καλλιτεχνικός χώρος. Ο γνωστός ηθοποιός να τονίσουμε πως έχασε την ζωή του τα…


Η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση δεν σόκαρε μόνο τους συγγενείς αλλά και κοντινούς του φίλους καθώς σε σοκ παραμένει ο καλλιτεχνικός χώρος. Ο γνωστός ηθοποιός να τονίσουμε πως έχασε την ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από σύγκρουση που είχε με φορτηγό.

Μάλιστα, η οικογένεια του είχε ζητήσει από συγγενείς και φίλους αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED.

Έτσι, πριν από λίγη ώρα η WIN Hellas μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram δημοσίευσαν μια ανάρτηση όπου εξέφρασαν τα δικά τους συλλυπητήρια και ενημέρωσαν ότι συγκεντρώθηκε ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό στην μνήμη του.

Η συγκινητική ανάρτηση της WIN HELLAS για τον Πάνο Νάτση

«Η W.I.N Hellas εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τη σύντροφο και τους φίλους του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση και τους ευχαριστεί για την ευγενική τους χειρονομία να δωρίσουν χρήματα στη μνήμη του. Συγκεντρωθήκανε 5,163.60€ από όλες τις δωρεές.

Η Πρόεδρος, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και το Δ.Σ. αποφάσισε, αξιοποιώντας τη δωρεά, να διεξαχθεί το νέο πρόγραμμα ενδυνάμωσης των γυναικών της W.I.N. Hellas εις μνήμην του Πάνου Νάτση. Η διεξαγωγή του προγράμματος «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 15 εβδομαδιαία σεμινάρια, διάρκειας 1,5 ώρας, που στοχεύουν στην πρόληψη της βίας και στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από την επιστημονική ομάδα της W.I.N. Hellas και θα γίνεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom κάθε Δευτέρα 19.30-21.00. Παρέχεται δωρεάν και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης με την ολοκλήρωσή του».

Ανάρτηση Win Hellas για τον Πάνο Νάτση

«Τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν…» – Η σπαρακτική εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη

Δώδεκα μέρες μετά τον θάνατό του, διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/2 στο θέατρο Ήβη βραδιά μνήμης αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση. Το παρών έδωσαν όλοι οι συντελεστές της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», καθώς στο συγκεκριμένο έργο συμμετείχε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε επί σκηνής για τον Πάνο Νάτση: «Ήταν ένας τύπος, ο οποίος είχε μια ανεμελιά 5χρονου που δεν τη συναντάς. Είχε αυτή την τάση να μην υπακούει σε κανόνες που δεν είναι χρήσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, αλλά καλό είναι να την έχουμε μέσα μας. Δηλαδή αυτόν τον τρόπο με τον οποίο ο Πάνος ξεπερνούσε τις αναποδιές, τα εμπόδια, τα ψέματα που έλεγε για να βγει από τη δύσκολη θέση. Είναι όλα αυτά διδάγματα. Ας τα έχουμε για να μη κολλάμε στα μικρά, στα καθημερινά. Να σκέφτεστε στις δύσκολες στιγμές πως ο Πάνος θα έλεγε, “έλα μωρέ, εντάξει, ξεκόλλα”. Και να προχωράτε».

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είπε συγκινημένη από την μεριά της: «Θυμάμαι ότι τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν 3:45 εκείνο το βράδυ που γύρισε στο σπίτι να πάρει το κινητό του. Είδα μόνο τα μάτια του γιατί φόραγε το κράνος. Και είμαι τουλάχιστον ευγνώμων που μπόρεσα, που μπορέσαμε όλοι μαζί και τον ζήσαμε εκείνη τη μέρα πολύ όμορφα. Φύγαμε χωρίς να έχουμε τσακωθεί, γιατί συνήθως όταν μαζευόμασταν και παίζαμε, τσακωνόμασταν για τους κανόνες των παιχνιδιών κλπ. Και θέλω να του ευχηθώ να, είναι αν είναι κάπου… Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά, γελάει, κάνει πλάκα. Και ότι συνεχίζει ότι ξεκίνησε εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.