Σάλος με τον χιούμορ του Χάρι μία ημέρα μετά την επιστροφή από τον άρρωστο πατέρα του

February 10, 2024


Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στο Λος Άντζελες και στην καθημερινότητά του μετά το υπερατλαντικό ταξίδι του στο Λονδίνο, που κράτησε μία ημέρα, προκειμένου να δει τον πατέρα του Κάρολο μόλις για 45 λεπτά.  Ο δούκας του Σάσeξ, με το που επέστρεψε στη βάση του, πέταξε ξανά, αυτή τη φορά για το Λας Βέγκας, για να παρευρεθεί σε μια τελετή απονομής βραβείων του NFL.     …


Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στο Λος Άντζελες και στην καθημερινότητά του μετά το υπερατλαντικό ταξίδι του στο Λονδίνο, που κράτησε μία ημέρα, προκειμένου να δει τον πατέρα του Κάρολο μόλις για 45 λεπτά.

 

  • Το ταξίδι-αστραπή των 24 ωρών φαίνεται πως δεν απέδωσε καρπούς, καθώς πήγε απρόσκλητος, ενώ ούτε την Κέιτ Μίντλετον είδε, ούτε τον αδελφό του, επιβεβαιώνοντας το πόσο σοβαρή είναι η ρήξη στις σχέσεις τους.

 

Ο δούκας του Σάσeξ, με το που επέστρεψε στη βάση του, πέταξε ξανά, αυτή τη φορά για το Λας Βέγκας, για να παρευρεθεί σε μια τελετή απονομής βραβείων του NFL.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.