Η 2η αποχώρηση του MasterChef έφερε σε δύσκολη θέση τους κριτές

February 10, 2024


Το επόμενο επεισόδιο είναι μεγάλη παγίδα και τη μία αρχηγό. Χθες η γκρι ομάδα έχασε και 2ο παίκτη και περνά στην αντεπίθεση για να παραμείνει στο MasterChef. Η δεύτερη αποχώρηση του 8ου κύκλου του MasterChef είχε μία έκπληξη στην αποχώρηση αλλά και μία διαδικασία η οποία αποδείχθηκε ως «βαρέα και ανθυγιεινά» για τους κριτές. Η μεγάλη ανατροπή έρχεται στο επόμενο επεισόδιο. Και η αρχηγός της μποpντ…


Το επόμενο επεισόδιο είναι μεγάλη παγίδα και τη μία αρχηγό. Χθες η γκρι ομάδα έχασε και 2ο παίκτη και περνά στην αντεπίθεση για να παραμείνει στο MasterChef. 

Η δεύτερη αποχώρηση του 8ου κύκλου του MasterChef είχε μία έκπληξη στην αποχώρηση αλλά και μία διαδικασία η οποία αποδείχθηκε ως «βαρέα και ανθυγιεινά» για τους κριτές. Η μεγάλη ανατροπή έρχεται στο επόμενο επεισόδιο. Και η αρχηγός της μποpντώ ομάδας που είναι προς το παρόν πρωτοπόρα, έρχεται στη δυσκολότερη θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.