Με άρωμα… “Σασμού” το νέο βίντεο κλιπ του Γιάννη Κότσιρα!

February 10, 2022


Ο Γιάννης Κότσιρας μετά την πρεμιέρα του με την Γιώτα Νέγκα σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας, ετοίμασε και το νέο του βίντεο κλιπ, σε μουσική του Νίκου Τερζή.  Αυτό αποκάλυψε ο συγγραφέας …


Ο Γιάννης Κότσιρας μετά την πρεμιέρα του με την Γιώτα Νέγκα σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας, ετοίμασε και το νέο του βίντεο κλιπ, σε μουσική του Νίκου Τερζή.

 

  • Συγκεκριμένα το νέο κλιπ του τραγουδιστή έχει άρωμα… Σασμού, αφού  γυρίστηκε υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Κωστόπουλου -σκηνοθετεί και την επιτυχημένη σειρά του Alpha…

 

Αυτό αποκάλυψε ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου Σπύρος Πετρουλάκης, ο οποίος σχολίασε: «Από τα γυρίσματα για το νέο τραγούδι του Γιάννη Κοτσιρα και του Νίκου Τερζή στις φυλακές του Σασμού σε σκηνοθεσία του Κώστα Κωστοπουλου. Έρχεται και θα συγκλονίσει. Πιστέψτε με…».

Δείτε τους όλους μαζί να ποζάρουν στα backstage…

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.