Ζήνα Κουτσελίνη – Η συγκινητική ανάρτηση για τον Γιώργο Καραϊβάζ

February 10, 2022


Δέκα μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στον αγαπημένο συνεργάτη της.Η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, εκφράζον…


Δέκα μήνες έχουν περάσει από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στον αγαπημένο συνεργάτη της.

Η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευσή της σχετικά με την πορεία των ερευνών για την υπόθεση.

«Το σήμερα, το χθες! Μας λείπεις γαμώτο! Σε μένα, στη Στέλλα, στη Χαρά, στο Σπύρο, στη Μαρίκα, στην Κατερίνα, στη Ρία, στο Στέργιο, στην Έλλη και στην Ελισάβετ, στην Εύη, στη Ρούλα, στο Μαράκι, στην Άννα, στην Ευγενία, στη Ρούλα, στον Πέτρο, στο Γιώργο, στο κοινό, σε όλους μας… 10 μήνες και τίποτα! Προσευχόμαστε Γιώργο μας για την ΑΛΗΘΕΙΑ! Μόνο η πίστη μας απέμεινε… Η θέση σου ζεστή και συνάμα άδεια! Η καρδιά σου ήταν ζεστή και για αυτό είναι εδώ πάντα μαζί μας σε κάθε σύσκεψη, σε κάθε δυσκολία, σε κάθε χαρά μας!», έγραψε ανεβάζοντας μια φωτογραφία του δημοσιογράφου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.