Κώστας Βουτσάς: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον ηθοποιό! ” Αν φύγεις, τι θα μείνει πια;”

February 10, 2020


Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο και οι δικοί του άνθρωποι στέλνουν το μήνυμα τους μέσα από αναρτήσεις για καλή ανάρρωση. Ένα από αυτά συγκλόνισε αφού έλεγε πως “αν φύγει, τι θα μείνε…


Διαβάστε περισσότερα...

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο και οι δικοί του άνθρωποι στέλνουν το μήνυμα τους μέσα από αναρτήσεις για καλή ανάρρωση. Ένα από αυτά συγκλόνισε αφού έλεγε πως “αν φύγει, τι θα μείνει πια” και πραγματικά ανατρίχιασε.

Ο ηθοποιός παραμένει μέσα στη ΜΕΘ και μάλιστα η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού ήταν αυτή η οποία αποκάλυψη και την κατάσταση της υγείας του αφού νοσηλεύεται από το Σάββατο.

Πολλοί είναι αυτοί που του εύχονται μέσα από τα social media να γίνει σύντομα καλά και να συνεχίζει να μοιράζει γέλιο και χαρά μόνο όπως εκείνος ξέρει.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο οποίος του ευχήθηκε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook και έγραψε ένα πραγματικά ανατριχιαστικό κείμενο.

«Δεν θέλω να φύγεις βρε Κώστα. Μου λένε ότι τώρα, στο νοσοκομείο, είσαι με σοβαρό πρόβλημα. Αλλά -και συγγνώμη που μιλάω για τον εαυτό μου- δεν ΘΕΛΩ να φύγεις. Κανείς μας δεν θέλει. Έχουν φύγει όλοι πια. Όλοι κι όλες. Ένας- ένας, μία-μία. Τις προάλλες και η Έρρικα. Με συνδέεις με όλο μου το παρελθόν, όλο μου το παρόν, όλες μου τις μνήμες. Σε χρειάζομαι. Σε χρειαζόμαστε. Αφού ξέρω πόσο σκληρό καρύδι είσαι, το έχεις αποδείξει με τα νιάτα που κουβαλάς και τη δίψα σου για ζωή. Είσαι το παράδειγμα της ζωής. Αν φύγεις, τι θα μείνει πια; Τι θα είμαστε, τι άλλο από φτωχοί;», έγραψε.

Κώστας Βουτσάς νοσοκομείο

Το διαβάσαμε εδώ



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.