Τέσσερις άντρες του ζωδιακού που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον γάμο τους

February 8, 2023


Με τα ζητήματα της καθημερινότητας και τις μεγάλες πιέσεις το να κρατήσει μια σχέση, πόσω μάλλον ένας γάμος είναι από δύσκολο ως ακατόρθωτο. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν και είτε χωρίζουν είτε ψάχνονται αλλού, καθώς και οι πειρασμοί είναι πολλοί!Ένα ζευγάρι πρέπει να αγαπιέται πολύ, να είναι κατασταλαγμένο και αποφασισμένο να υπερνικήσει όλα αυτά τα εμπόδια, ώστε να παραμεί…


Με τα ζητήματα της καθημερινότητας και τις μεγάλες πιέσεις το να κρατήσει μια σχέση, πόσω μάλλον ένας γάμος είναι από δύσκολο ως ακατόρθωτο. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν και είτε χωρίζουν είτε ψάχνονται αλλού, καθώς και οι πειρασμοί είναι πολλοί!

Ένα ζευγάρι πρέπει να αγαπιέται πολύ, να είναι κατασταλαγμένο και αποφασισμένο να υπερνικήσει όλα αυτά τα εμπόδια, ώστε να παραμείνει ενωμένο κι αυτό απαιτεί δουλίτσα και από τις δυο πλευρές. Παρακάτω, θα διαβάσεις ποιοι άντρες του ζωδιακού είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν το γάμο τους, με όλες τους τις δυνάμεις! 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι υπομονετικός, ήρεμος και πεισματάρης κι αυτά τον βοηθούν να μπαίνει σε μια σχέση και με αργά και σταθερά βήματα να τη φτάνει στο επίπεδο που θέλει. Μπορεί να μην βιάζεται, να θέλει το χρόνο του για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται αλλά και να βεβαιωθεί ο ίδιος για τα συναισθήματά του, όμως, όταν αποφασίσει να συμβιώσει με κάποιο πρόσωπο, πίσω δε θα κάνει. Βέβαια, μετά από αρκετό καιρό, επειδή είναι και σούπερ αισθησιακός, αν ατονήσει το ερωτiκό ενδιαφέρον του, μπορεί να την κάνει την κουτσουκέλα του, αλλά δε θα χωρίσει κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι πλασμένοι για σπίτι και οικογένεια και συνήθως οι σχέσεις που δημιουργούν έχουν αυτή την προοπτική. Ο έντονος συναισθηματισμός, οι κυκλοθυμικές του τάσεις κι η ανασφάλειά του, που βγαίνει σαν γκρίνια και κρεβατομουρμούρα αρκετές φορές, ξεπερνιούνται από τη δοτικότητα, τη φροντίδα και την προστασία που παρέχει στον/ην σύντροφό του. Αν, μάλιστα, έχει και παιδιά, τότε αφιερώνεται σε αυτά και τις ανάγκες τους. Επειδή όμως έχει και μια ροπή στην… καψούρα, δεν είναι απόλυτα πιστός, δε θα έφτανε όμως στο σημείο να «χαλάσει» και το σπιτικό του.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός, ως γνωστόν, είναι απόλυτος, οπότε όταν θα κάνει μια σχέση θα είναι «για πάντα», αν και εφ’ όσον, βέβαια, ερωτευτεί και το άλλο πρόσωπο έχει αποκτήσει πλέον την εμπιστοσύνη του. Τα συναισθήματά του έχουν βάθος και… πλάτος, τα δίνει όλα, αλλά απαιτεί τα ανάλογα κι από το ταίρι του. Είναι δύσκολος σαν χαρακτήρας, όμως είναι αξιόπιστος, σταθερός κι αφοσιωμένος στον άνθρωπό του, ενώ δε συνηθίζει να ξενοκοιτάει, αφού για να φτάσει στο σημείο να συμβιώσει, θα είναι απόλυτα σίγουρος και για τα αισθήματά του αλλά και τα αισθήματα της άλλης πλευράς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι γνωστό ότι τα πάει καλά με τον χρόνο, οπότε κι οι σχέσεις του θέλει να έχουν σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια, άλλωστε κύριο χαρακτηριστικό του είναι η υπομονή, αλλά και η αντοχή του στα δύσκολα, οπότε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει συζώντας είναι πανέτοιμος να τα αντιμετωπίσει. Μπορεί να μην ανοίγεται συναισθηματικά, να φαίνεται συγκρατημένος, όμως αγαπάει αληθινά και δεν πρόκειται να χαλάσει τη σχέση του για μια επιπολαιότητα ή περιπέτεια που έτσι κι αλλιώς δεν είναι του στιλ του.

Διάβασε επίσης: 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.