Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου – Δείτε το μπάνιο του νέου σπιτιού τους (video)

February 8, 2022


Η νέα χρονιά βρήκε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε νέο σπίτι στην Αθήνα, το οποίο μάλιστα έχει ήδη διακοσμήσει με πολύ κέφι και μεράκι μαζί με τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη. Το ζευγάρι αγαπά το λευκό χρώμα κ…


Η νέα χρονιά βρήκε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε νέο σπίτι στην Αθήνα, το οποίο μάλιστα έχει ήδη διακοσμήσει με πολύ κέφι και μεράκι μαζί με τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη. Το ζευγάρι αγαπά το λευκό χρώμα και τη μίνιμαλ διακόσμηση και έχει διαμορφώσει με πολλή αγάπη τον προσωπικό του χώρο. Και μπορεί η Ιωάννα Τούνη να λατρεύει το νέο διαμέρισμα στο οποίο μετακόμισε πριν από λίγους μήνες στη θεσσαλονίκη, όποτε όμως βρίσκεται στην Αθήνα φροντίζει με την ίδια αγάπη το διαμέρισμα στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Και μπορεί ως τώρα να είχαμε δει το καθιστικό και τα δωμάτια του οικήματος, η Ιωάννα Τούνη όμως μας δείχνει και τη διακόσμηση στο μπάνιο του νέου τους σπιτιού.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram Story της, αγκαλιά με τον σύντροφό της, το μπάνιο του νέου σπιτιού είναι αρκετά ευρύχωρο και κινείται σε λευκές αποχρώσεις. Υπάρχει φυσικά ένα παράθυρο με ξύλινη επένδυση που δένει αρμονικά με τη συνολική εικόνα του σπιτιού, ενώ διαθέτει και κεντρικό φωτισμό με ψυχρό φως. Όσο για τη διακόσμηση του μπάνιο, το ζευγάρι έχει επιλέξει να τοποθετήσει σε αυτό και ένα φυτό εσωτερικού χώρου, ιδανικό για το μπάνιο ή την κρεβατοκάμαρα.

Υπηρετώντας τη λογική των νέων οικογονικών σπιτιών, το νέο διαμέρισμα της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει ως υλικά το ξύλο και το γυαλί, αλλά και φυτά που ανανεώνουν τον χώρο και δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το συγκεκριμένο φυτό που επέλεξαν για το μπάνιο ονομάζεται σανσιβέρια (είναι γνωστό και ως «γλώσσα της πεθεράς») και είναι ιδανικό για κρεβατοκάμαρες ή το μπάνιο, καθώς φιλτράρει τις τοξικές ουσίες και είναι από τα λίγα φυτά που έχουν την ιδιότητα να παράγουν οξυγόνο αντί για διοξείδιο του άνθρακα κατά την διάρκεια της νύχτας.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.