Λευτέρης Ελευθερίου: Έχω δεχτεί πρόταση για το Survivor, δεν θα μπορούσα να τραβήξω αυτά που τραβάνε

February 7, 2024


Όσα αποκάλυψε ο Λευτέρης Ελευθερίου για τις προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τηλεοπτικά πρότζεκτςΟ Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόταση που έχει δεχθεί να συμμετάσχει στο Survivor.Αρχικά αναφέρθηκε στο ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε τηλεοπτική εκπομπή και έκλεψε την παράσταση, αλλά και στη …


Όσα αποκάλυψε ο Λευτέρης Ελευθερίου για τις προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τηλεοπτικά πρότζεκτς

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόταση που έχει δεχθεί να συμμετάσχει στο Survivor.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ζεϊμπέκικο που χόρεψε σε τηλεοπτική εκπομπή και έκλεψε την παράσταση, αλλά και στη σύζυγό του.

«Το ζεϊμπέκικό μου έγινε viral. Είπα “κάποια στιγμή θα ανταπαντήσω στη δόξα που πήρε ο Μπισμπίκης”. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 2002, γνωριστήκαμε στην σχολή. Όταν μου ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο μας παιδί, μου κόπηκαν τα πόδια. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγω έξω να μαζέψω λεφτά».

Ο ηθοποιός δήλωσε ακόμη ότι έχει δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Μου έχουν κάνει κατά καιρούς πρόταση για το ‘Survivor’. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να λείπω έξι μήνες και να τραβήξω αυτά που τραβάνε τα παιδιά. Μου έχουν προτείνει να συμμετάσχω σε πάνελ καθημερινής εκπομπής αλλά θεωρώ ότι δεν έχω αυτό το ταλέντο, όσο ετοιμόλογος κι αν φαίνομαι».

Αναφέρθηκε επίσης σε σειρές, στις οποίες του προτάθηκε να παίξει και τελικά δεν συμμετείχε.

«Ήταν να είμαι στο “Κάτω Παρτάλι” που είχε σκίσει σαν σειρά και δεν τα κατάφερα, όπως και στη “Μουρμούρα”. Η τούμπα που είχα φάει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν από τα πιο αστεία που έχουν συμβεί. Μου είχε πει ο Νίκος ‘ευτυχώς που έπεσες εσύ γιατί αμέσως μετά θα ερχόταν ο Βουτσάς’, ήταν χαλασμένη η καρέκλα», αποκάλυψε, ενώ κλείνοντας είπε ότι με τον Αντώνη Κρόμπα και την παράσταση “Σύμφωνο Επιβίωσης” θα κάνουν περιοδεία στην Ευρώπη τον Μάρτιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.