Νέο ζευγάρι στη σοουμπίζ – Η Τριανταφυλλίδου «έκλεψε» την καρδιά του Κουρή

February 7, 2023


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μετά από χρόνια σχέσης με τον Πάνο Βλάχο χώρισε αθόρυβα και τώρα είναι ερωτευμένη ξανά.Μάλιστα η ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά «Παγιδευμένοι» όπου και εκεί θα υποδυθεί τη γυναίκα που θα ερωτευτεί ο «εισαγγελέας Μαυρίδης». Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε μία ταινία και φαίνεται πως εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς τους.


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μετά από χρόνια σχέσης με τον Πάνο Βλάχο χώρισε αθόρυβα και τώρα είναι ερωτευμένη ξανά.

  • Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» είναι ο συνάδελφός της, Κίμων Κουρής. Ο «εισαγγελέας Μαυρίδης» των «Παγιδευμένων» είναι ζευγάρι με την ηθοποιό εδώ και λίγο καιρό.

Μάλιστα η ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά «Παγιδευμένοι» όπου και εκεί θα υποδυθεί τη γυναίκα που θα ερωτευτεί ο «εισαγγελέας Μαυρίδης». Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε μία ταινία και φαίνεται πως εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.