Ο Μπέλλος για το”Survivor” – ” Αυτό ήταν το χειρότερο. Μας πέταξαν σαν ναυαγούς»!

February 7, 2022


Ο Μπέλλος για το”Survivor” – ” Αυτό ήταν το χειρότερο. Μας πέταξαν σαν ναυαγούς»!


«Έφυγα από το Survivor γιατί πραγματικά ένιωσα τόσο αδύναμος στο θέμα της προστασίας προς εμένα. Ένιωσα τον εαυτό μου ευάλωτο πάρα πολύ σε θέματα υγείας. Καμία καταπόνηση δεν είχα… Σπάσιμο κεφάλι, σπάσιμο δάχτυλου κάτω… Είχα πάρα πολλούς τραυματισμούς, αλλά δεν με πείραξε αυτό. Αυτά τα έχω ζήσει. Αποχώρησα επειδή ένιωσα ότι μπορεί να κινδυνέψει η υγεία μου. Συζήτησα με την παραγωγή, είδα ότι ήθελαν να με κρατήσουν αλλά επειδή πρώτη προτεραιότητα έχει η υγεία είπαμε και οι δύο πλευρές να αποχωρήσω», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μπέλλος, μιλώντας στον Σκαϊ  για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης.
Και υπογράμμισε: «Αυτό ήταν το χειρότερο Survivor. Μας πέταξαν, ήθελαν να το κάνουν αυτό, πραγματικά σαν ναυαγούς. Ήμασταν πραγματικοί ναυαγοί»! Αυτή τη στιγμή οι συμπαίκτες μου δεν πεινούν όσο πεινούσαμε στις αρχές. 23 ημέρες δεν φάγαμε τίποτα, μόνο μία φακή που κερδίσαμε. Τώρα, αν δείτε, τρώνε καλύτερα», συμπλήρωσε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.